Presentació del Grup Espeleo XXI

(Ir a la presentación del GEXXI en castellano)

El GEXXI (Grup espeleològic -segle- XXI) va néixer el 16 de maig de 2008 per iniciativa de Joan Montoya Segado, a través del seu bloc personal. Ràpidament altres blocs es van fer ressò de la proposta i des de llavors s'ha anat propagant a través d'internet i contactes personals. La primera activitat espeleològica es va dur a terme el dia 6 de juliol de 2008, explorant la Grallera de Corona i la Grallera d'Alzamora. En aquests moments ja érem 12 els integrants del grup.
En els primers mesos ens comunicàvem a través d'una llista de correus electrònics, però a finals de setembre, quan érem 25 persones en el grup, aquest sistema es feia insostenible per la gran quantitat de correus que es generaven. En aquests moments un membre del grup va crear una pàgina per al GEXXI al Facebook. En un principi hi va haver persones que no veien clara aquesta opció, però finalment es va acabar imposant, i demostrant amb el temps, que era un salt necessari per al funcionament del nostre grup. El correu electrònic ha quedat únicament per a comunicacions puntuals.

A principis d'octubre del 2008 es va elegir, per votació entre tots els membres del GEXXI i entre diversos dels projectes presentats, el logotip de grup, creació de Marcos Carbo Ventura.

La majoria dels integrants som de Catalunya, encara que tenim alguns membres d'altres comunitats. Hi ha gent de totes les edats, des de menors d'edat fins a persones al voltant del 60 anys. Pel que fa al nivell hi ha des de persones que acaben d'iniciar-se en la espele fins a persones de molt alt nivell i experiència. Fem sortides allà on algú proposa i hi ha gent interessada, encara que com és lògic la majoria són a Catalunya. Cadascú tria segons la seva disponibilitat o capacitat.

No hi ha quotes ni cap organització jeràrquica. Joan Montoya fa de coordinador per a les altes i cadascun de nosaltres aporta el seu gra de sorra per al correcte funcionament del GEXXI.

Qualsevol pot ser del GEXXI, sense més requisit que estar interessats en espele i mantenir bon rotllo.

Si t'interessa entrar al nostre grup només has d'enviar un correu a l'adreça joanmontoya (arroba) hotmail.com exposant algunes dades bàsiques: nom, ciutat on resideixes i altres dades que et semblin oportuns.

A la major brevetat possible s'enviarà una comunicació a tot el GEXXI, fent la teva presentació. Com la nostra via de comunicació és el Facebook t'has de donar d'alta en http://es-es.facebook.com/ Un cop estiguis al Facebook et podré enviar una sol licitud de "amics" i quan la acceptis et podré enviar una "invitació" per entrar al GEXXI. A partir d'aquest moment ets un més del grup.

Una vegada donat d'alta al Facebook els passos per accedir a la nostra pàgina són molt simples: Accedir a la sessió. A "Aplicacions" marcar a "Grups". A la pròxima pantalla marcar sobre el nostre logo.

Quan estàs dins de la nostra pàgina tens diferents apartats, els bàsics són els següents:
El Mur. Per informes diversos.
Fòrums de debat.
Esdeveniments. Per proposar sortides i concretar.

Cap comentari: